Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yatırımlar ve Çalışmalar Yerinde İncelendi

Belediye Başkanı Bekir Aksun projelerin son durumunu yerinde görmek amacıyla bir inceleme gezisi gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Bekir Aksun

Belediye Başkanı Bekir Aksun, Belediye Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcıları ile birlikte şehrin çeşitli bölgelerinde Belediye tarafından tamamlanan ve devam eden yatırımları ve çalışmaları yerinde inceledi.

Üretken Belediyecilik anlayışıyla aralıksız çalışmalarını sürdüren Başkan Aksun, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile birlikte, projelerin son durumunu yerinde görmek amacıyla bir inceleme gezisi gerçekleştirdi.

Başkan Aksun, inceleme gezisinin ardından yaptığı açıklamada, “Bugün Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte şehrimizde gerçekleştirdiğimiz çalışmaları detaylı bir şekilde yerinde görmekten memnuniyet duyduk.

Belediyemiz tarafından tamamlanan ve devam eden projeleri titizlikle takip ediyoruz. Hemşerilerimize en iyi hizmetleri sunmak adına gece gündüz demeden çalışıyoruz.

Şehrimizin gelişimine katkıda bulunmak ve halkımıza daha iyi yaşam alanları oluşturmak için tüm enerjimizi ve kaynaklarımızı seferber ediyoruz. Yaptığımız bu çalışmaların temelinde Belediye Meclisimizin aldığı kararlar büyük önem taşımaktadır. Belediye Meclisinin katkılarıyla gerçekleştirilen projelerimiz şehrin gelişimine katkı sağlıyor.” Dedi.

Belediye Meclisi üyelerinin özverili çalışmaları sayesinde projelerin başarıyla yürütüldüğünü ifade eden Başkan Aksun, “Bu nedenle de bütün Belediye Meclis üyelerimize ve mesai arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Başkan Aksun, projelerin ilerleyişi hakkında da bilgiler vererek, Can Erzincan için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.

 

Haberler