Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tanoğlu’ndan Zafer Bayramı Mesajı

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tanoğlu, mesajında 30 Ağustos Zaferi’nin, ulusumuzun bağımsızlık mücadelesindeki kritik bir dönüm noktası olduğunu ifade etti.

Erzincan Ticaret ve Sanayi

Tanoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: “30 Ağustos Zaferi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde, ulusumuzun ve zaferlerle dolu ordumuzun el ele vererek yazdığı bir destandır. Bu zafer, Atatürk etrafında kenetlenen milletimizin ve kahraman askerlerimizin, milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde sürdürdüğü özgürlük mücadelesinin bir sonucudur. Türk milletinin, hedeflerine ulaşma konusundaki azim ve kararlılığını, şartlar ne kadar zor olursa olsun, zorlukların üstesinden gelme kabiliyetinin en güzel örneklerinden biridir.”
Başkan Tanoğlu, zaferin, bu topraklar üzerinde özgür ve bağımsız yaşamamızı sağlayan tüm kahramanları rahmet ve minnetle andığını belirterek, “Bu anlamlı zaferin 102. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bizlere armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan, ülkemiz ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı en içten duygularımla kutluyorum,” dedi.

Haberler