Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mustafa Sarıgül “ Ahmet Tanoğlu Erzincan’ın Gelişmesine ve Güçlenmesine Önemli Katkılarda Bulunan Çok Değerli, Saygın Bir İş Adamımızdır”

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül “ Ahmet Tanoğlu Erzincan’ın gelişmesine ve güçlenmesine önemli katkılarda bulunan çok değerli, saygın bir iş adamımızdır”

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül bir basın medya kuruluşu tarafından Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu hakkında sosyal medyada çıkan küfür ve hakaret içeren sözlerden dolayı açıklamalarda bulundu. Sarıgül açıklamasında; “ Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Ahmet Tanoğlu Erzincan’ın gelişmesine ve güçlenmesine önemli katkılarda bulunan çok değerli, saygın bir iş adamımızdır. Sayın Ahmet Tanoğlu Erzincan’ımızı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde en iyi şekilde temsil etmektedir. Sayın Ahmet Tanoğlu aynı zamanda Erzincan’da sanatla ilgili, kültürle ilgili, eğitimle ilgili, inanç ve kültür merkezlerimizle ilgili de bugüne kadar çok önemli çok değerli katkılarda bulunmuştur. Sayın Ahmet Tanoğlu gibi değerlerin Erzincan’da artması Erzincan’ın gelişmesine ve güçlenmesine çok önemli katkılarda sağlayacaktır. Bizim hepimizin görevi Sayın Ahmet Tanoğlu’nun heyecanını ve enerjisini daha da yükseltmek ve önünü açmaktır. İş adamlarımıza moral verdiğimiz zaman değer verdiğimiz zaman onlarında yatırımları artacaktır. Ayette şöyle geçer “Hayır yapanları hayırla yad ediniz, Hayır yapanları eşinize dostunuza anlatınız ki onların hayırla çalışma şevkleri de artsın” Sayın Ahmet Tanoğlu’nu kadrosu, çalışma grubu ve Ticaret ve Sanayi Odasındaki arkadaşlarıyla birlikte kendisini kutluyorum. Kendisini tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.

Haberler