Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Karaman: “Ahmet Tanoğlu’nun Yanındayız”

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, yaptığı basın açıklamasında Erzincan için elini değil gövdesini taşın altına koyan Ahmet Tanoğlu ve tüm kıymetli iş adamlarına desteklerini vurguladı.

AK Parti Erzincan Milletvekili

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, yaptığı basın açıklamasında Erzincan için elini değil gövdesini taşın altına koyan Ahmet Tanoğlu ve tüm kıymetli iş adamlarına desteklerini vurguladı.

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman bir basın açıklaması yaparak; “Erzincan için elini değil gövdesini taşın altına koyan Sayın Ahmet Tanoğlu gibi kıymetli tüm iş adamlarımızın yanındayız” dedi.

Milletvekili Karaman açıklamasında: “AK Parti olarak iktidara geldiğimiz günden bugüne her alanda ilerleme kaydettik. Türkiye’nin katettiği mesafe önemlidir ama hedeflerimiz daha önemlidir. Biz ülkemizi  dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getirmek istiyoruz. Ülke ilerlerken Erzincan’ımızda bundan payını almaya devam etsin istiyoruz.

Amacımız her alanda,  özellikle tarımda ve sanayide Erzincan’da üretimde söz sahibi olmak. Bunun için de Organize Sanayi Bölgemiz ile ön plana çıkıyoruz. 6. Bölge teşvikleriyle iş adamlarımız adeta bölgede istihdam seferberliği başlattılar. Şehrimizin kıymetli iş adamlarından Ahmet Tanoğlu’da bu seferberlikte yol gösterici olmuştur. Şehir için bir değil bin çivi çakan bir iş adamlarımız var. Hali hazırda kendisi Ticaret Sanayi Odası Başkanı olarak da ticarete destek sağlayan birisidir. Kendisi Erzincan’a, Erzincanlıya verdiği değerden, destekten ötürü bizim için çok önemlidir.

Bazı kendini bilmez çatlak sesler her zaman olmuştur.  Herkes Ahmet bey gibi sadece işine bakarsa, işini öz veriyle yaparsa kalkınmamız daha hızlı olur.
Kendisine Erzincan adına teşekkür ediyoruz. Her daim yanındayız.

Bugüne kadar kardeşliğin ve dostluğun şehri Erzincan’ımız da dostça kardeşçe yaşayarak şehrimizin ekonomisine, katkı sağlayan tüm iş insanlarının yanında olduk. Diğer işadamlarımızın da Yanında olmaya da devam edeceğiz.

Kim Erzincan için elini taşın altına koyduysa biz onların yanında olduk. Can Erzincan için gayretle hoşgörü içinde çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullanarak girişimcileri ve iş adamlarını Erzincan’da yatırıma davet etti.

Haberler