Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti Erzincan İl Teşkilatı’ndan Ahmet Tanoğlu’na Yapılan Saldırıya Kınama

İYİ Parti Erzincan İl Teşkilatı, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu’na yönelik yapılan sözlü saldırıyı kınadı.

İYİ Parti Erzincan İl

İYİ Parti Erzincan İl Teşkilatı, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu’na yönelik yapılan sözlü saldırıyı kınadı.

İYİ Parti Erzincan İl Teşkilatı, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu’na  yönelik yapılan sözlü saldırıyı kınadı. İl Başkanı Ümit Özker, saldırıyı gerçekleştiren kişinin sözde gazeteci olduğunu belirterek, olayın bir an önce soruşturulması ve faillerin hak ettikleri cezaya çarptırılmasını beklediklerini ifade etti.

Özker, yaptığı açıklamada, “İlimizde sanayici ve iş adamlarının teveccühü ile seçilmiş ve şehrimizi temsil eden Sayın Ahmet Tanoğlu’nun şahsına ve ailesine yönelik bu çirkin saldırıyı gerçekleştiren sözde gazeteci şahsın nereden cesaret aldığının ve kimler tarafından korunduğunun bir an önce soruşturularak fail ve iş birlikçilerinin açılacak soruşturmalar ile hak ettiği cezaya çarptırılmasını beklemekteyiz” dedi.

Basın camiasına yakışmayan bu tür davranışların Erzincan’daki huzur ve kardeşlik ortamına zarar verdiğini belirten Özker, şehrin huzurunu bozmaya yönelik hiçbir girişime müsaade edilmeyeceğini ve Ahmet Tanoğlu’nun yanında olduklarını vurguladı.

Haberler