Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hisarcıklıoğlu “Erzincan’da Yaşananları Takip Etmekteyim”

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu’na destek. “Eleştirilere kulak asmayın, yanınızdayım.”

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan,

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu, son dönemde Erzincan’da bir haber sitesi tarafından ağır eleştiriler ve suçlamalara maruz kalmıştı. Bu durum karşısında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Tanoğlu’na moral ve destek dolu bir mektup gönderdi.

Hisarcıklıoğlu, mektubunda, “Sayın Ahmet Tanoğlu’nun Erzincan iş dünyasında 6 yılı aşkın süredir kanaat önderliğini büyük bir başarı ve özveri ile sürdürdüğünüze şahidim. Bu görevler şehrimize, ülkemize hizmet makamlarıdır. Bir üyemizin sorununu çözebildiysek, onu dardan kurtarabildiysek ve belki onlarca, yüzlerce işçinin işini kurtararak, eve ekmek götürme derdine derman olabildiysek ne mutlu bizlere.

Yatırım, istihdam ve ülkemizin refahına katkı, bizim ortak derdimiz. Ailemizden, zamanımızdan büyük fedakârlıklar yaparak sürdürdüğümüz bu anlamlı görevlerde maatteessüf zaman zaman ağır eleştirilere, hatta asılsız suçlamalara maruz kalabiliyoruz.

İlinizde bir yerel medya kurumunca, şahsınıza yönelik bazı ağır ve üzücü suçlamaları takip etmekteyim.

Siz de iyi biliyorsunuz ki, iş üreten insanları insafsızca eleştirmeye kalkarlar. Asla bu durumlar moralinizi bozmasın.

Bizler üretmeye, çalışmaya, şehrimize ülkemize faydalı olmaya devam edeceğiz. “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır” anlayışımızı, hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz.

Odamızda ve camiamızda yaptığınız hizmetlerin ve çabalarınızın farkında olarak, her zaman takdir ve teşekkür ediyorum. Sizin doğruluğunuzdan kimsenin şüphesi olamaz.

Her zaman yanınızda olduğumu hatırlatır, bu güzel ailenin bireyleri olarak birlik ve beraberlik içinde olacağımızı bir kez daha yinelemek isterim.

Yüreğiniz ferah olsun, işleriniz kolay gelsin. Selam ve saygılarımla” dedi

Haberler