Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da Kadın Girişimciler Fuarı Başlıyor!

Erzincan’da Kadın Girişimciler Fuarı Düzenleniyor

Erzincan’da Kadın Girişimciler Fuarı

 

Erzincan’da Kadın Girişimciler Fuarı başlıyor! Kadınların üretim gücü ve yaratıcılığı 6-7-8 Eylül’de Erzincan Park AVM’de buluşuyor.

Erzincan Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Rüveyda Tanoğlu, kadın girişimcilerin potansiyelini ortaya çıkarmak ve yeni iş sahaları oluşturmak amacıyla önemli bir adım atarak bir fuar düzenlemeye karar verdiklerini açıkladı. Başkan Tanoğlu, fuarın kısa bir süre içinde planlanıp hayata geçirildiğini belirtti ve şunları söyledi:
“Kadın girişimcilerimiz arasında kullanılmayan potansiyelleri etkin hale getirebilmek ve yeni iş sahaları oluşturabilmek için tüm kadınlarımızı desteklemek amacıyla bir fuar hazırlamayı düşündük. Bu organizasyonu çok kısa bir zaman dilimi içerisinde gerçekleştirdik. Çok güzel geri dönüşler aldık, bugün bile ‘Biz de yer almak istiyoruz’ diyen birçok kadın girişimcimiz var. Gelecek fuarlarda onlara da yer vermekten mutluluk duyacağız.”
Başkan Tanoğlu, bu tür etkinliklerin iyiliği ve dayanışmayı yaydığına dikkat çekerek, Erzincan’da düzenlenecek olan fuarın diğer illerdeki AVM yatırımcılarına da ilham verdiğini dile getirdi. Tanoğlu, fuarda yer alacak girişimcilere satış yapma eğitimleri de verileceğini belirterek, “Evlerine küçük katkılarla başlayan kadınlarımızın ülke ekonomisine katkı sunma mücadelesinde hep ön gösterici ve destekleyici olacağız. Tüm vatandaşlarımızı da fuara destek olmaya davet ediyorum,” dedi.

Haberler