Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan TSO Başkanı Ahmet Tanoğlu’ndan 15 Temmuz Mesajı

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Erzincan Ticaret ve Sanayi

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tanoğlu, mesajında 15 Temmuz hain darbe girişiminin sekizinci yılında demokrasimize ve vatanımıza sahip çıkan yüce milletimize teşekkür etti.

Başkan Tanoğlu, 15 Temmuz 2016’da yaşanan darbe girişiminin ardından Türkiye’nin milleti ve devletiyle birlikte verdiği mücadeleyi hatırlattı. Tanoğlu mesajında, “15 Temmuz 2016 günü darbe girişimiyle karşı karşıya kalan Türkiye, milleti ve devletiyle omuz omuza verdiği direniş ve mücadeleyle tüm dünyaya örnek teşkil etmiştir. Dolayısıyla 15 Temmuz, Türk milletinin demokrasiye olan bağlılığını ve iradesini gösterdiği önemli bir tarihtir. Aynı ruh ve inançla, birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir Türkiye inşa etmek için var gücümüzle çalışmalıyız.” ifadelerine yer verdi.

Tanoğlu, mesajının sonunda, “Bu vesileyle bir kez daha demokrasimize, vatanımıza sahip çıkan yüce milletimize teşekkür ederken, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum.” dedi.

Haberler