Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Belediyesi’ne Ait Hububat Tarlalarında Hasat Başladı

Hububat tarlalarında Biçerdöver ile hasat işlemleri başladı.

Hububat tarlalarında Biçerdöver ile

Erzincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Belediye mücavir alanları içerisinde 630 dönüm arazi üzerine ekim yapılan hububat tarlalarında Biçerdöver ile hasat işlemleri başladı.

Erzincan Belediyesi Belediye mücavir alanları içerisinde gerçekleştirdiği önemli çalışmaların yanı sıra, Tarımsal ürünlerin yoğun olarak üretildiği Erzincan’da Belediye tarafından ekimleri yapılan hububat tarlalarında da Biçerdöver ile hasat işlemleri başladı.

Erzincan Belediyesi tarafından, Ziraat Mühendislerinin kontrolünde ekilebilir alanların ekilmesini sağlamak, üreticilere hangi ürünlerin, hangi çeşitlerin daha verimli olduğunu gösterebilmek ve ekilebilir olduğunu vatandaşlar ile paylaşmak için 630 dönüm arazide ekimleri yapılan Buğday ve Arpaların Biçerdöver ile hasat işlemleri başladı.

Erzincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Ziraat mühendislerinin kontrolünde tarlalarda yetiştirilen Buğday ve Arpaların biçim çalışmaları Ziraat Mühendisi Veda Şan Bayram, gözetiminde devam ediyor.

Haberler