Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP “Şimdiden Erzincan’a hoş geldiniz”

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan İl Başkanı Fevziye Köylü, YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesine yerleşen ve Erzincan’a gelecek öğrenciler için bir mesaj yayımlayarak eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, üniversiteye yeni başlayan öğrencilere hoş geldiniz dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan İl Başkanı Fevziye Köylü, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’ne yerleştirilen öğrencilere yönelik mesajı yayımladı. Köylü, mesajında yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, üniversiteye yeni başlayan öğrencilere hoş geldiniz dedi.

Köylü, Erzincan’ın kendine has doğası ve kültürü ile tanındığını, modern yapıları ve geleneksel unsurları harmanlayarak kendine özgü bir şehir kimliği oluşturduğunu belirtti. Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan İl Örgütü olarak, öğrencilere her zaman destek olacaklarını ve eğitim hayatlarında karşılaşabilecekleri zorluklarda yanlarında olacaklarını ifade etti.

Öğrencilere, Erzincan’ı ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni baba ocağı gibi görmelerinin kendilerini mutlu edeceğini dile getiren Köylü, şehrin kültürel zenginlikleri, dost canlısı insanları ve eşsiz doğal güzellikleriyle öğrencileri kucaklayacağını belirtti. Ayrıca, Erzincan’da kuracakları arkadaşlıkların ve dostlukların ilerleyen yıllarda yüzlerini güldürecek anılar oluşturmasını diledi.

Köylü, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere başarılar dileyerek, Erzincan’da geçirecekleri süre boyunca her zaman yanlarında olacaklarını vurguladı ve tüm öğrencilere sevgiyle kucaklama temennisinde bulundu.

Haberler