Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankara’da Erzincan Çıkarması

Erzincan’da devam eden ve planlanan projelerin detayları üzerine görüşmeler yapıldı.

Erzincan’da devam eden ve

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman öncülüğünde Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay Kabadayı, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Akın Levent ile birlikte, bir dizi ziyaretlerde bulundular .

Bu ziyaretler sırasında çeşitli Bakanlıklarla, Erzincan’da devam eden ve planlanan projelerin detayları üzerine görüşmeler yapıldı.

GÖRÜŞMELERDE ELE ALINAN KONULAR

Ziyaret kapsamında, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Hocabey, Kızılay, Demirkent ve Cumhuriyet mahallelerinde yapılması planlanan konut projeleri, Erzincan yapı stokları değerlendirme komisyonunun çalışmaları, ilçelerin atıksu arıtma tesis ihtiyaçları.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile eski SGK arazisine yapılması planlanan Sağlık Kompleksi’nin yatırım programına alınması hususu değerlendirildi.

Çalışma ve Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile yapılan görüşmelerde Erzincan’a istihdam noktasında yeni projeler verilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu ile birlikte Kültür Merkezinin yapımı ve Üzümlü Altıntepe Urartu Kalesi’nin ziyarete açılması konuları ele alındı.

DESTEKLER İÇİN TEŞEKKÜR

Milletvekili Süleyman Karaman, gerçekleştirilen görüşmelerin ardından yaptığı açıklamada, tüm Bakanlara göstermiş oldukları hassasiyet, destekleri ve misafirperverlikleri için teşekkür etti. Karaman, bu projelerin Erzincan’a büyük katkı sağlayacağına inandığını belirterek, “Bölge halkımızın beklentilerini karşılamak üzere birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Erzincan’ımıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Karaman, tüm projelerin hızlı bir şekilde hayata geçmesi için gerekli adımları atacağını da sözlerine ekledi.

Haberler