Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay Kabadayı’dan Ahmet Tanoğlu’na Destek

AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay Kabadayı, Erzincan’ın önde gelen iş adamlarından Ahmet Tanoğlu’na yönelik destek açıklaması yaptı

AK Parti Erzincan İl

AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay Kabadayı, Erzincan’ın önde gelen iş adamlarından Ahmet Tanoğlu’na yönelik destek açıklaması yaptı

AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay Kabadayı, Erzincan’ın önde gelen iş adamlarından Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu’na yönelik destek açıklaması yaptı. Kabadayı, göreve geldikleri ilk andan itibaren kardeşlik içinde ve gönüller kazanarak hizmet etmeyi amaçladıklarını vurgulayarak, Erzincan’da öfke ve kine yer olmadığını belirtti. Kabadayı, “Can Erzincan’ımıza emek vermiş, yüzlerce insana istihdam sağlayan Sayın Ahmet Tanoğlu bizim için ve şehrimiz için değerlidir. Erzincan sevdalısı olan her iş adamımızın ve bu şehre destek olan her bireyin başımızın üstünde yeri vardır,” dedi.

Fitne çıkaranların ve çamur at izi kalsın diye hareket edenlerin, bu davranışların memlekete zarar verdiğini bilmesi gerektiğini ifade eden Kabadayı, Ahmet Tanoğlu’nun Erzincan’ın sevilen simalarından biri olduğunu ve kendisine memlekete yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Son olarak, AK Parti Erzincan teşkilatı olarak kardeşlik içinde, sözde değil özde çalışmaya devam edeceklerini belirten Kabadayı, yanlışa yanlış, doğruya doğru diyeceklerini vurguladı ve tüm Erzincan halkını sevgi ve saygıyla selamladı.

Haberler